Ιούν 04

Νέα Ιστοσελίδα Συνδέσμου Ελλήνων Οικονομικών Διεθυντών

Αγαπητές κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, φίλες και φίλοι!

Ο λόγος της επικοινωνίας μου σήμερα μαζί σας είναι η ανακοίνωση της δημιουργίας της νέας ιστοσελίδας μας, η οποία είναι το αποτέλεσμα της προσπάθειας του συναδέλφου κ. Ανδρέου και του συνεργάτη του κ. Τσελέπη, χωρίς όμως να αποσιωπούμε και την προσπάθεια των κ.κ. Γ. Αποστολόπουλου και Ι. Κίτσου, οι οποίοι, εκτός της συμβολής τους στην κατασκευή της ιστοσελίδας, έχουν την ευθύνη της υποστήροξής της.

Θέλω εκ μέρους όλων μας να ευχαριστήσω τους συναδέλφους που πρωτοστάτησαν στην πρωτοβουλία αυτή, αλλά και αυτούς που ανέλαβαν την υποστήριξη της ιστοσελίδας μας.

Η νέα ιστοσελίδα που ανεπτύχθη σύμφωνα με τις σύγρονες προδιαγραφές στην αντίστοιχη τεχνολογία, ευελπιστούμε ότι θα αποτελέσει το εργαλείο της άμεσης επικοινωνίας μεταξύ των μελών μας, αλλά και το εφαλτήριο για τις δράσεις μας εκείνες που υπαγορεύονται από τις ανάγκες που αντιστποιχούν στις δύσκολες περιστάσεις που διέρχεται ο κλάδος μας και η Ελληνική επιχείρηση.

Για να αξιοποιηθεί όμως η ιστοσελίδα μας και επιτελέσει το σκοπό της, θα πρέπει όλοι οι συνάδελφοι να την θεωρήσουν  σαν το σπίτι τους και να την εντάξουν στο πρόγραμμα της επαγγελματικής τους δράσης, να την καθιερώσουν ως εργαλείο της αμφίρδρομης ενημέρωσής τους με τα μέλη-συναδέλφους μας προς την κατεύθυνση της αποτελεσματικότητος και αναβάθμισης του ρόλου μας στην οικονομική διοίκηση.

Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να αποστέλλουμε στους  διαχειριστάς της ιστιοσελίδας, κάθε πληροφορία, άρθρο, δημοσίευμα κλπ. που αφορά τον κλάδο μας, ώστε το ιστολόγιο να εμπλουτίζει διαρκώς το περιεχόμενό του  και να αποτελεί την βασική πηγή πληροφόρησης των συναδέλφων μας στην εξαιρετικά δύσκολη περίοδο που διανύουμε.

Εκφράζοντας την ευχή μου για καλή επιτυχία και σ’ αυτό το νέο μας εγχείρημα, αποστέλλω εγκάρδιους συναδελφικούς χαιρετισμούς.

Αλέξανδρος Κωστόπουλος

Permanent link to this article: https://seodi.gr/%ce%bd%ce%ad%ce%b1-%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%bf%cf%83%ce%b5%ce%bb%ce%af%ce%b4%ce%b1-%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%b4%ce%ad%cf%83%ce%bc%ce%bf%cf%85-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%ae%ce%bd%cf%89%ce%bd-%ce%bf%ce%b9%ce%ba/